flower blossom bloom blue 70353

Want ik wil vergeten

Want ik wil vergeten. Ik wil vergeten dat ik niets waard was, sociaal gehandicapt, en scheldwoorden die ik niet wil herhalen. Ik wil de herhaling in mijn hoofd vergeten. Ik wil de walging die ik zag vergeten. Ik wil onthouden dat de woorden nu bij mensen terecht komen die me dierbaar zijn. Omdat ik zo boos ben. Omdat ik bang ben dat de boosheid nooit uitdooft. Ik wil onthouden dat ik controle heb. Ook als ik vandaag in paniek op bed zit, en huilend hardop tegen mezelf zeg “dat ik stuk ben, wat als het niet beter wordt dan dit?” Wel 30 keer. Ik wil het zo graag uit mijn hoofd krijgen. Maar het lukt niet. Ik voel me een dader. Want ik wil vergeten. Want ik wil vergeten. Want ik wil vergeten.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik toon graag een persoonlijke blog onder mijn reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy Voorkeuren