meisje met sterren

Streven naar een klein beetje geluk

De laatste tijd ben ik mezelf niet, ik ben fysiek uitgeput. Veel mensen hadden een negatieve mening over mij. Op een gegeven moment kon ik het gewoon niet meer aan en ben ik overstuur weggelopen. De politie heeft mij na urenlang zoeken, verward teruggevonden. Ik ben toen dagen opgenomen op een crisisafdeling, om zo hopelijk weer mijn rust terug te vinden.

Mijn wegloopsituatie heeft voor veel chaos en onrust gezorgd. Iedereen is heel erg bezorgd geweest. Ik ben van mening dat ik in therapie moet gaan, om alles een plekje te kunnen geven. Ik ben heel erg geschrokken, dat de politie in beeld moest komen. Gelukkig kan mijn appartementje gewoon doorgaan in september! Een klein lichtpuntje in mijn leven.

Ik heb zoveel ruzies met mensen gehad vorige week en ben toen helemaal doorgedraaid. Soms is het zo’n grote warboel in mijn gedachtes, dat ik alles niet goed meer kan filteren. Ik ben ook aan het daten met iemand, dit heeft ook een behoorlijke impact gehad op mijn leven. Eindelijk dacht ik dat ik iemand gevonden had, die iets losmaakte in mij. Ik had dat nog nooit zo ervaren op deze manier! Dat daar zoveel problemen/complicaties door zouden kunnen komen, had ik nooit gedacht. Ik kon mezelf totaal niet meer inhouden en heb heel erg veel berichtjes naar hem gestuurd. Ik begrijp heel goed dat die jongen niet verder wil met mij. Door mijn extreme gedrag kan ik nooit iemand dichterbij laten komen. Terwijl ik hem juist echt heel leuk vind, alleen kan ik dat niet heel goed formuleren. Ik lijk soms een beetje heftig, maar ik bedoel alles juist heel goed! Ik heb mijn hart op de juiste plek, al komt dat niet altijd tevoorschijn.

Ik heb van mijn volgers op Twitter erg veel lieve kaartjes ontvangen en zelfs een creatief zelfgemaakt armbandje. Met kleine stapjes werk ik aan mezelf en aan mijn toekomst! Ik weet dat dat bergen energie en kracht kost. Ik voel mezelf soms een grote uitzondering, net alsof ik de enige ben met zoveel problemen. Ik moet vooral blijven vechten, niet opgeven en doorgaan!

Ik probeer mijn leven zo positief mogelijk te bekijken. Tot ik mijn appartementje krijg eind september, die gedachte moet ik vasthouden! Na elke regenbui komt ook altijd weer zonneschijn. Mijn leven is net een doolhof waar ik soms de uitwegen niet meer zelfstandig in kan vinden.

Ik ben nu weer thuis en ook daar moet ik weer aan wennen. Als je ook zoveel problematiek hebt, herken je deze aspecten vast heel erg goed. Dan gaat het weer een tijdje goed en dan val je weer terug in je kwetsbaarheid of verdriet!  Ik moet altijd streven naar een heel klein beetje geluk! Nu gaat het weer een beetje beter, maar het kan volgende week weer een heel ander verhaal zijn. Ik wil tegen jullie zeggen: Je bent nooit alleen, durf jezelf te laten zien!

Lees ook:

  • Ik weet niet of ik het altijd helder zie... Maar wat ik wel weet is dat ik ook geen lieverdje was. Misschien omdat ik terugvocht, maar misschien ook wel omdat hij dat deed.  Wat ik wel weet is dat ik…

    stelletje

3 reacties

  1. In therapie gaan klinkt wel als een goed idee! Ook zeker als je het lastig vindt om banden aan te gaan met andere mensen kan therapie erg helpen, is mijn ervaring in ieder geval. 🙂

    Hoop dat ‘t allemaal een beetje licht voor je blijft de komende tijd!
    xx Rivka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik wil linken naar een blog van mijn eigen website:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.