borderline mini header

E-book borderline persoonlijkheidsstoornis

Dit boek over borderline is een PDF, je kunt hem lezen op je computer of telefoon zonder e-reader!

In deze dsmmini komen mensen met borderline, naasten en hulpverleners aan het woord. Hoe zien zij borderline persoonlijkheidsstoornis? Hoe voelt het om borderline te hebben? Waar komen die heftige emoties bij borderline vandaan? Waarom kunnen intermenselijke relaties zo lastig zijn met borderline? Wat kun je doen om iemand met borderline te steunen? Hoe kijken behandelaars naar borderline? Hoe is het om een vriend of vriendin te hebben met borderline? Je leest de antwoorden in verhalen, interviews, artikelen, quotes en Q&A’s.

Voor iedereen die, op wat voor manier dan ook, te maken heeft met borderline en op zoek is naar herkenning, nieuwe inzichten of een hart onder de riem.

Geschreven door Rivka Ruiter (hoofdredacteur dsmmeisjes) in samenwerking met lezers en schrijvers van dsmmeisjes.

5/5 (4 Reviews)
lees meer

4 reacties

  1. Ik heb de E book/ pdf borderline besteld en met grote belangstelling gelezen. Ben er heel blij mee als moeder van een dochter met persoonlijkheids problematiek/kwetsbaarheid. Borderline vind ik nog steeds teveel negativiteit oproepen bij veel mensen die er totaal geen verstand van hebben maar gelijk wat roepen. Symptomen van borderline lijkt mij zo heftig en ook best eenzaam. Hoe moeilijk het soms is: ik wil er zijn voor mijn dochter en haar proberen aan te voelen, is in sommige gevallen ook moeilijk. Maar laten vallen… NOOIT!!!

  2. Heel blij met dit boek. Ik ben zelf gediagnosticeerd met persoonlijkheidsstoornissen. Een mix van meerdere, waaronder borderline.
    Ik zou mezelf niet een typische borderliner noemen, omdat ik niet zo extravert ben. Toch is dat wel het beeld wat mensen hebben als je het hebt over borderline.
    Ik vond het dan ook heel fijn om te lezen over de typen borderline persoonlijkheidsstoornis. Ik zou van mezelf zeggen dat ik discouraged borderline (‘vermijdende borderline’) heb.
    Het was wel een eye-opener om dit allemaal te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik wil linken naar een blog van mijn eigen website:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.