pexels photo 132752

Opgepakt

‘Weet je wat jouw doel zou moeten zijn? Dat je eens stopt met een puinhoop van je leven te maken’. Bam, die was raak. De rest van het gesprek heb ik mezelf afgezonderd en niemand meer aangekeken.

Van kwaad tot erger… Van opname tot opgepakt. Ik wist niet wat me overkwam. Opeens stond de politie daar. Terwijl ik buiten was. Ik schrok me dood. Bijna wilde ik gaan rennen. Gelukkig bleef ik zitten. Ze namen me mee. Een uur lang heb ik in een cel gezeten. Inclusief camera en stalen toilet.

Als ik nog geen trauma’s had ben ik het nu zelf wel aan het creëren. Dat is ook de reden dat meneer de psychiater het weer zo hard moest verwoorden. Hij had gelijk.. Ik moet stoppen met een puinhoop van mijn leven te maken,

Soms dringen mensen tot me door. Meestal moet ik domweg lachen. Het schiet niet op. Ik weet het niet. Eén ding weet ik wel zeker; Nooit meer in een cel en nooit meer opgepakt worden. Daar begint het stoppen met een puinhoop maken van mijn leven voor nu.

Lees ook:

  • Dit wordt mijn eerste blog en ik merk aan mezelf dat ik het toch best een beetje spannend vind.Iedere keer als ik een stukje heb getikt zijn mijn vingers toch weer geneigd om het te deletenEn ik heb dan nu…

    pexels photo 362993

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik wil linken naar een blog van mijn eigen website:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.