Meeschrijven

Anders dan de naam misschien doet vermoeden, zijn wij er voor iedereen, ongeacht gender of leeftijd. Iedereen kan lid worden van dsmmeisjes.nl, meeschrijven op ons forum of contact maken met andere leden (je kunt je ook even voorstellen).

Verder zijn we altijd op zoek blogbijdragen en artikelen, eenmalig of structureel. Je kunt schrijven voor dsmmeisjes, maar ook je eigen blogs of elders gepubliceerde artikelen delen, zolang ze maar te maken hebben met psychische problemen.

Je kunt met ons meeschrijven als je een dsmmeisje (man, vrouw, anders…) bent of kent. Als je een idee hebt over strategieën om je beter te voelen. Of omdat je het leven wil bezingen vanaf jouw kant van de DSM.

Je kunt ook iets bijdragen als je dsmmeisjes een hart onder de riem wil steken, of vanuit je beroep iets kunt bijdragen aan discussie of dialoog.

Wij doen niet aan deadlines, onderwerpen en verplichtingen. Ook claimen we geen gebruiks- of auteursrecht op naar ons ingezonden stukken. Hoe je het bloggen of schrijven indeelt en waar je je teksten deelt staat je volledig vrij.

Wil je blogger worden, stuur dan even een e-mail om jezelf voor te stellen.

Houd er rekening mee dat alle dsmmeisjes worstelen met tijd, energie en zichzelf. Het kan dus zijn dat het antwoord iets laat wachten.