Hoe rot kun je je voelen

Hoe rot kun je je voelen

Op het moment schrik ik steeds vaker van mezelf gewoon de manieren waarop ik kan reageren op andere mensen en op situaties . 
Er knapt iets in me en ik voel het letterlijk knappen !! Waar ? Eeeeeeehm het is net of het knapt in mijn maagstreek . Is het boosheid, Bang, Bedroefd ? Ik weet het niet misschien een combinatie en de situatie waarin het gebeurt .. De Blij van de 4 B’s heb ik hier weggelaten omdat deze gewoon totaal niet van toepassing is . 

Het voelt alsof er een ander persoon opstaat en niet de persoon die ik werkelijk ben ?  
Wat moet je van me en laat me gewoon met rust ?  
Maar ze laat me gewoon niet met rust en probeert me het leven gewoon onmogelijk te maken , zo onmogelijk dat ik gewoon op het moment het gevoel heb dat ik met mijn hoofd tegen de muur aan wil slaan zo hard dat ze uit mijn hoofd gaat . 
GA WEG , GA UIT MIJN LEVEN EN VERDWIJN , KOM NOOIT MEER TERUG  
maak me niet gek … 
Ze ontneemt me mijn leven ,ze ontneemt me mijn toekomst en ze ontneemt  
me mijn hoop op alles  

Wat moet ik doen ? Krijsen ? Gillen ? Huilen ,smeken wanneer gaat het weg en wanneer voel ik me weer vrij en welkom op deze wereld  

Ik voel me vervreemd van mezelf en ik voel me overgenomen door een ander  
Ik ben momenteel zo prikkelbaar en zo gespannen dat ik zelfs kan schrikken van  
een vogel die langs vliegt . 
Ben ik dat die schrikt of is zij dat die schrikt ?  

Ben ik het die bang is voor mezelf of ben ik bang voor haar ? (waarom haar eigenlijk ?) 
 
Als ik dit tik en ik lees het terug dan vraag ik mezelf echt af eeeeeehm are you talking to me ? 

 Hoe komt dit in hemelsnaam op een ander over als ik het zelf al raar vind om te lezen , maar ik schrijf zoals ik het voel zoals ik het beleef en het beangstigd me gewoon heel erg .

 
Ik slik en druk toch maar op verzenden ongeacht de angst voor de veroordeling

Lees ook:

  • Verdrietigmeisje

    In november 2017, op een hotelkamer in New York, drong het tot me door dat mijn depressie veel erger was dan ik besefte. In eerste instantie ging ik al met een leeg en somber gevoel…

  • Niks voelen is ook niks

    Ik weet nog goed dat ik in Zuid-Afrika was en ik mijn eerste schadebrief kreeg. Een brief van een familielid, of mijn geval mijn ex waarin stond wat jouw verslaving de ander had aangericht. Velen…

  • Te complexe, complexe ptss?!

    Al jaren hobbel ik mee op het ritme van de hulpverlening. Totdat het allemaal na een suïcidepoging bruut werd stopgezet. Mijn zwembandjes werden afgepakt en ik verdronk in de ellende van het "alleen moeten doen".…

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik wil linken naar een blog van mijn eigen website:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site plaatst cookies. Als je doorgaat met je bezoek aan dsmmeisjes.nl ga je akkoord met ons cookiebeleid.