Dit is wat ik wil

Ik wil het niet meer. Ik wil niet meer luisteren naar die dwingende gedachtes. Ik wil niet meer met politie te maken hebben. Ik wil niet meer mensen boos en verdrietig maken alleen maar omdat een gedachte mij vertelt wat ik moet doen. Mensen snappen mij niet en dat frustreert mij maar ik kan het niemand kwalijk nemen, want ik snap het zelf niet eens. Ik vind het best eng dat een gedachte zo dwingend kan zijn dat ik geen controle meer heb over wat ik doe. Ik zal nog harder moeten knokken om niet naar die gedachtes te luisteren die zeggen dat ik mezelf iets aan moet doen. Want ik wil dat niet en dat heb ik eigenlijk nooit echt gewild,  alleen dat heb ik nu pas door.

Ik wil een gezond leven opbouwen zonder crisissen. Ergens heb ik de hoop dat dat gaat lukken, ook al gaat dat heel moeilijk worden omdat ik door mijn autisme snel stress heb en veel spanning. Als iets niet duidelijk is bijvoorbeeld of als er plotseling iets verandert. Ja, het gaat moeilijk worden en ik zal moeten opstaan als ik ben gevallen. Ik ga ook niet vechten tegen de gedachtes, ze mogen er zijn. Wel ga ik vechten om niet naar ze te luisteren en te doen wat goed voor me is. Want dat is wat ik wil.

Ook zin gekregen om te schrijven? Stuur een blog in naar dsmmeisjes!