Dit is wat ik wil

Dit is wat ik wil

Ik wil het niet meer. Ik wil niet meer luisteren naar die dwingende gedachtes. Ik wil niet meer met politie te maken hebben. Ik wil niet meer mensen boos en verdrietig maken alleen maar omdat een gedachte mij vertelt wat ik moet doen. Mensen snappen mij niet en dat frustreert mij maar ik kan het niemand kwalijk nemen, want ik snap het zelf niet eens. Ik vind het best eng dat een gedachte zo dwingend kan zijn dat ik geen controle meer heb over wat ik doe. Ik zal nog harder moeten knokken om niet naar die gedachtes te luisteren die zeggen dat ik mezelf iets aan moet doen. Want ik wil dat niet en dat heb ik eigenlijk nooit echt gewild,  alleen dat heb ik nu pas door.

Ik wil een gezond leven opbouwen zonder crisissen. Ergens heb ik de hoop dat dat gaat lukken, ook al gaat dat heel moeilijk worden omdat ik door mijn autisme snel stress heb en veel spanning. Als iets niet duidelijk is bijvoorbeeld of als er plotseling iets verandert. Ja, het gaat moeilijk worden en ik zal moeten opstaan als ik ben gevallen. Ik ga ook niet vechten tegen de gedachtes, ze mogen er zijn. Wel ga ik vechten om niet naar ze te luisteren en te doen wat goed voor me is. Want dat is wat ik wil.

Lees ook:

  • flower blossom bloom blue 70353

    Want ik wil vergeten. Ik wil vergeten dat ik niets waard was, sociaal gehandicapt, en scheldwoorden die ik niet wil herhalen. Ik wil de herhaling in mijn hoofd vergeten. Ik wil de walging die ik…

  • pexels photo 245618

    Ik ben al vijf dagen aan het twijfelen. Zal ik iets schrijven? Ik wil zo graag dat mensen me vooral zien als een intelligent, lief, grappig, snel, stuiterend ding. Niet als een vrouw met een…

  • Ik en mijn onzekerheid

    Onzekerheid, ik haat het. De eeuwige twijfel en het altijd aan iedereen bevestiging moeten vragen. Vrijwel nooit ergens zeker over zijn is heel vervelend. Daar sta je dan in de winkel nieuwe schoenen te passen.…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik wil linken naar een blog van mijn eigen website:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site plaatst cookies. Als je doorgaat met je bezoek aan dsmmeisjes.nl ga je akkoord met ons cookiebeleid.