DaretoSeeMe en dsmmeisjes logo

Dit is de redactie

Kopie van Ri
Essy: beheert social media, schrijft artikelen en recensies

Essy is 29 jaar. Ze beheert de social media en schrijft artikelen en recensies. Naast dsmmeisjes doet ze vrijwilligerswerk bij de Luisterlijn, studeert ze psychologie aan de OU en schrijft ze gedichten op lees_mij. Essy heeft zelf ook psychische klachten zoals PTSS, een specifieke fobie en een ongespecificeerde persoonlijkheidsstoornis. Essy vindt het belangrijk dat mensen oog en oor houden voor elkaar, óók als je zelf niet lekker in je vel zit. Daarom geeft het vrijwilligerswerk bij dsmmeisjes en de Luisterlijn haar ook veel voldoening.

Ri
Rivka: redigeert en schrijft teksten, beantwoordt mail

Rivka is 25 jaar en heeft dsmmeisjes mede opgericht. Ze is hoofd- en eindredacteur en doet van alles: teksten redigeren, plaatsen en schrijven, dsmmini’s maken, ‘Het mens achter de labels’ samenstellen, twitteren, vragen beantwoorden op de mail… Daarnaast werkt Rivka bij het NIP, fietst ze boodschappen naar mensen toe per bakfiets en houdt ze veel van wandelen, lezen, muziek/podcasts luisteren en eindeloos mijmeren. Ze is verder ook dagelijks bezig met het managen van haar SOLK, PTSS en persoonlijkheidsproblematiek.

Lisia: beheert social media en traceert spelfoutjes

Lisia is 16 jaar. Ze leest alle blogs en schrijft er dan een kort stukje over op social media en beantwoordt reacties en vragen. Ze is er ook heel goed in om last-minute nog de laatste spelfoutjes uit blogs te vissen! Lisia is de enige binnen dsmmeisjes die zelf géén psychische klachten heeft (hoe doet ze dat toch…?! ) Ze vindt het echter wel heel interessant om meer te weten te komen over de menselijke psyche en daarom leest ze de blogs op dsmmeisjes heel graag! Lisia zit op het VWO en doet in haar vrije tijd aan dans en toneel.

Kopie van Kopie van Ri
Anne: zorgt dat de website goed functioneert

Anne is 35 jaar, mede-oprichter van dsmmeisjes en ze heeft de site gebouwd. Ze zorgt ervoor dat deze goed functioneert en wordt bijgehouden. Ze verzint ook nieuwe projecten voor dsmmeisjes en schrijft blogs en artikelen. Overdag werkt Anne fulltime bij een grote zorginstelling, waar ze soortgelijk werk doet (maar dan betaald ;)). Op donderdag overwint ze haar grootste angst en speelt ze toneel bij haar theatergroep. Sociale angst is haar belangrijkste label, maar ze heeft ook dysthymie, depressie en persoonlijkheidsproblematiek.