De meisjes

Dit zijn de meisjes (m/v/x/…) die meeschrijven. Hier vind je de persoonlijke blogs van onze schrijvers. Wil je ook een bijdrage leveren, geef je op als schrijver.

Redactie

RivkaRivka

Medeoprichter dsmmeisjes.

Dwaalt graag (af). Is een beetje intens soms.
Ontleende altijd al haar zelfvertrouwen en eigenwaarde aan zingen, maar grasduint nu met een meer open blik door het leven.
Bezit het twijfelachtige talent om uitzinnig van vreugde en energie over te komen, terwijl ze vanbinnen leeg en zwart is. Studeert vanaf september psychologie aan de Universiteit Leiden.

Persoonlijke blog

AnneAnne

Medeoprichter dsmmeisjes.

Ooit afgestudeerd in de psychobiologie, tegenwoordig vooral ervaringsdeskundige en schrijver.

"Mijn hele basisschool dacht ik dat ik op de middelbare school uitdaging zou vinden. Mijn hele middelbare school dacht ik dat van mijn studie. En toen ik die op mijn tandvlees had doorstaan dacht ik het van een baan. Ik maakte van mijn hobby mijn werk en vond er meteen niets meer aan. Een mix van eng en makkelijk, op het snijvlak tussen burn-out en bore-out. Ik dacht te moeten veranderen om in het leven te passen, maar dat bleek uiteindelijk niet waar te zijn. Het duurde lang, leren wie ik was, maar nu vouwt het leven zich om mij."

Persoonlijke blog

ShawneyShawney

Fulltime dromer, tikkeltje naïef en bang voor het onbekende. Een mensenmens als het op mijn werk aankomt, maar vaak juist het buitenbeentje en de einzelgänger in de rest van het dagelijks leven. Ik ben onhandig, onopgeruimd en onzeker, maar weet wat ik wil en wat ik kan. Geboren perfectionist, maar dat is een eigenschap die vaker tegenwerkt dan mee. Koppig, eigenwijs en soms een kleine betweter.

Ik schrijf lesbische young-adult boeken. 'Sam Hopeloos' is de eerste en daadwerkelijk uitgegeven. Deel twee is in de maak.

Persoonlijke blog

MarloesMarloes

Met mij was altijd alles goed. Zelfs toen ik zo op was van mijn eetstoornis, depressie en persoonlijkheidsstoornis dat ik nauwelijks nog kon lopen, was met mij alles goed. Inmiddels ben ik eerlijker, heb ik meer geleerd over mezelf en gaat het meestal écht goed. En als het dat niet gaat, weet ik nu wanneer ik aan de bel moet trekken. Daarom sta ik nu op de wachtlijst bij eetstoornisinstantie Y.

EssyEssy

Mijn naam is Essy en ik ben 28 lentes jong. Ik studeer Psychologie aan de Open Universiteit en werk daarnaast als vrijwilliger bij Sensoor en Dsmmeisjes. Ik ben nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en heb heb dan ook een eindeloze passie voor de menselijke psyche. En verder, heb ik zelf een labeltje aan mijn broek hangen. Ik ben in behandeling voor PTSS, en ik hoop dat labeltje ooit te mogen verliezen. Niet vanwege het label, maar vanwege de last. Labels zijn tenslotte maar labels. 😉

DaphneDaphne

Kwam er tijdens haar studie Toegepaste Psychologie achter dat ze rond haar 14de aan een depressie leed. Is gepest om haar geaardheid en heeft een lange strijd moeten leveren om zichzelf te accepteren. Inmiddels afgestudeerd als Toegepast Psycholoog en werkzaam als coördinerend begeleider; waarbij ik mensen begeleid met niet-aangeboren hersenletsel en mensen met gedrags- en ontwikkelingsstoornissen. Daarnaast voorlichter bij het COC en gepassioneerd zangeres met de stille droom om door te breken en de hele wereld over te touren met mijn eigen muziek.

Schrijvers