dsmmeisjes

Boek

Het mens achter de labels

Hoe voelt een paniekaanval? Is iemand met borderline echt zo snel boos? Kun je meerdere persoonlijkheden hebben? Wil iemand met een eetstoornis gewoon dun zijn?

Antwoorden op deze en andere vragen vind je in de interviews en verhalen in ons boek ‘ Het mens achter de labels’. Dit boek bevat ook tips voor naasten, hulpverleners en iedereen die beter wil begrijpen hoe het voelt om een psychische stoornis te hebben.

We presenteren het boek op Blue Monday 21 januari 2019 op het Depressiegala.

Help je hulpverlener

Het boek is interessant voor iedereen die een DSM-label heeft of iemand kent met psychische klachten, maar ons doel is om hulpverleners te helpen. Wij willen de kloof tussen het leren van lijstjes met symptomen en de praktijk kleiner maken.

We hopen dat hulpverleners door dit boek daadwerkelijk beter begrijpen wat iemand met een stoornis doormaakt en hulpverleners in opleiding beter voorbereid de praktijk betreden. Om onze belangrijke boodschap te verspreiden bieden we honderd hulpverleners (in opleiding) de eerste druk van het boek aan.

Jij kunt ons helpen door jouw hulpverlener te nomineren.

Help met het boek

Wil je helpen? Meld je dan aan voor de speciale nieuwsbrief. We houden je op de hoogte van werkzaamheden waar we hulp bij kunnen gebruiken.

Partners

Het boek wordt uitgegeven door Uitgeverij Lucht. De gratis verspreiding van 100 exemplaren van dit boek wordt mogelijk gemaakt door een subsidie die wij ontvangen uit de Social Run-gelden.Dsmmeisjesboek kaart achterkant
Boek

Privacy Voorkeuren

Spring naar toolbar